top of page

Over Karin

Mijn naam is Karin Bankert. Ik woon samen met mijn man Peter in een klein dorpje in de Betuwe, nog geen 5 kilometer van Arnhem. 

 

Mensen om mij heen typeren mij als een professional met ruime ervaring in het managen van projecten zowel op het gebied van Business als IT.

Ik ben een enthousiaste en communicatief vaardige professional met ruime ervaring in project- & verandermanagement vanuit strategische business analyse, proces analyse, informatie analyse, requirements engineering & test management.

Vanuit zowel project- als beheeromgevingen ben ik actief op het gebied van project- en procesmanagement. Vanuit verschillende rollen heb ik ruime ervaring in het begeleiden en aansturen van management en professionals door te inspireren en te motiveren. Een pionier en doorzetter met een hoog verandervermogen.

Karin en Peter Bankert.jpg

Onder de naam Veranderbankert wil ik graag een bijdrage leveren aan het inzetten van de juiste mensen en de best passende technologie om zo uw bedrijfsvoering te optimaliseren en uiteindelijk bijdragen aan het verhogen van uw rendement. 

bottom of page