Over Peter

Mijn naam is Peter Bankert. Ik woon samen met mijn vrouw Karin in een klein dorpje in de Betuwe, nog geen 5 kilometer van Arnhem. 

 

Mensen om mij heen typeren mij als een professional met ruime ervaring in het doorvoeren van veranderingen op het gebied van Business en IT. Ik ben een enthousiaste en communicatief vaardige professional met ruime ervaring in verandermanagement vanuit business analyse, proces analyse, informatie analyse, requirements engineering & management, test management, netwerkbeheer en architectuur.

Vanuit zowel project- als beheeromgevingen ben ik actief op het gebied van verander- en procesmanagement. Vanuit verschillende rollen heb ik ruime ervaring in het begeleiden en aansturen van management en professionals door te inspireren en te motiveren. Een pionier en doorzetter met een hoog verandervermogen.

Peter Bankert.jpg

Om mijnzelf te ontwikkelen en mijn praktische ervaringen met theoretische kennis aan te vullen heb ik in de avonduren de HEAO met als specialisatie Bedrijfskundige Informatie gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2010 afgerond met de graad Bachelor of Information and Communication Techology. Omdat ik, wonderbaarlijk genoeg, het plezier van studeren ontdekt had en voor mezelf de lat weer een streepje hoger wilde leggen ben ik in 2012 gestart met de masteropleiding Bedrijfskundige Informatica. Eind 2015 heb ik mijn scriptie mogen verdedigen en de opleiding afgerond met de graad Master of Business Informatics (MBI). Omdat ik echt het plezier in studeren heb gevonden ben ik op dit moment bezig met afronding van mijn tweede master, de Master of Management & ICT (MMIT). Daarnaast heb ik vanuit hobby en interesse gestart met de opleiding HBO Deskundig Vakdocent omdat doceren een van de beste manieren van leren is. ​

Vanuit de passie voor het exploreren van informatie, opzoek naar kennis over modellen, methoden en technieken en het toepasbaar maken hiervan in de dagelijkse praktijk, heb ik in 2015 dan ook de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. 

Onder de naam Veranderbankert wil ik graag een bijdrage leveren aan het inzetten van de juiste mensen en de best passende technologie om zo uw bedrijfsvoering te optimaliseren en uiteindelijk bijdragen aan het verhogen van uw rendement.